Tentang Kami

Tentang Kami

Didirikeun taun 2005, Shaoxing Keqiao Weixin Tekstil Co., Ltd. (Urut Shaoxing Donghua Tekstil Printing Kilang kitu) aya di Shaoxing, Cina.

Specializes di manufaktur & exporting mindahkeun percetakan kertas & poliéster lawon & TR suiting lawon. Ngagunakeun prosés lingkungan-friendly dina dua pabrik urang, ogé ngagunakeun-speed tinggi mesin mindahkeun percetakan (lebar 47 inci - 124 inci).

Koléksi produk

kategori

fasilitas nu

urang Mawa
WhatsApp Online Chat!