Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Madeg ing taun 2005, Shaoxing Keqiao Weixin Textile Co., Ltd. (Mantan Shaoxing Donghua Tekstil Printing Factory) dumunung ing Shaoxing, China.

Spesialisasi ing Manufaktur & Ngekspor transfer printing paper & polyester kain & TR suiting kain. Nggunakake pangolahan lingkungan-loropaken ing kalih perusahaan kita, uga nggunakake dhuwur-kacepetan mesin transfer printing (jembaré 47 inch - 124 inch).

Koleksi Product

kategori

Facility ing

We Nindakake
Tampilan Online Chat!